Lifestyle / Celebs
Celebs

Rihanna maakt relatie uit

"Het eindigde een paar weken geleden," aldus een insider tegen Us Magazine. "Rihanna was er helemaal klaar mee." Dat de zangeres er niet zo mee zat, werd wel duidelijk toen ze onlangs werd lachend werd gespot in Barbados, waar ze momenteel vakantie viert. Matt was de rebound van de zangeres, die haar hielp om haar moeilijke relatie met Chris Brown achter zich te laten.

Volgens een insider waren drukke schema's de reden dat het uiteindelijk niet meer werkte. "Hij kon niet meegaan in haar drukke tourschema," aldus een vriend van de zangeres. "Hij werd er gek van om telkens haar als een puppy overal achterna te volgen. Hij wil een 'normalere' relatie."

Boze tongen beweren echter dat Matt al voor het einde van de relatie, verder was gaan kijken en flink de bloemetjes met anderen heeft buitengezet. Zo werd hij intiem gespot in een club met een ander meisje, terwijl Rihanna in geen velden of wegen te bekennen was. Tja, wat het ook precies was, Rihanna is weer The Only Girl In The World, oftewel: vrijgezel.