Lifestyle / Celebs
Celebs

Susan Smit krijgt een meisje

Susan is opgetogen over haar zwangerschap. "Het verloopt allemaal goed. Het kindje groeit goed en mijn concentratie en energie zijn na de eerste drie moeizame maanden helemaal teruggekeerd," vertelt de schrijfster aan Novum Nieuws.

Maar thuiszitten is er voor Susan niet bij. "Ik ben nog even heel hard bezig met interviews en lezingen over mijn laatste boek Wijze Mannen, maar vanaf de feestdagen wil ik het rustiger aan gaan doen."

De ouders in spé zijn druk bezig om een naam voor het meisje te bedenken. "Peter en ik zijn enorm aan het brainstormen over namen, maar onze top drie verandert zo'n beetje om de week", aldus Susan."We hebben het gevoel dat we haar eerst in de ogen moeten kijken voordat we weten welke naam bij haar past."

Ook het inrichten van de babykamer neemt veel tijd in beslag. "De kamer vult zich langzaam met knuffels en boekjes die we cadeau krijgen van lezers en vrienden. We hebben een antieke commode gevonden en mijn moeder is de wieg waarin ik en mijn broer hebben gelegen, opnieuw aan het bekleden. Zelf heb ik een ernstige verslaving aan rompertjes ontwikkeld."