Alexa Chung heeft geen eetstoornis

Celebs door Redactie Ze.nl
De maat voor de Britse schone is vol. Ze wordt er moe van zich telkens te moeten verdedigen. In een interview met de Britse ELLE laat ze weten vooral boos en gefrustreerd te zijn. "Het is niet in woorden uit te drukken, hoe gefrustreerd het is als je niet wordt geloofd. Ik heb geen eetstoornis, ik ben van nature gewoon heel erg dun. En als ik last heb van stress, word ik dunner. En je wilt niet weten hoeveel stress ik heb gehad het afgelopen jaar."

Het Britse stijlicoon heeft inderdaad een druk schema. Naast het presenteren van het MTV-programma It's on with Alexa Chung en modellenwerk is ze is steevast front row te zien bij alle grote modeshows. Alexa is uitgegroeid tot een stijlicoon en is zo geliefd bij de modewereld, dat er zelfs door het tassenmerk Mulberry een tas naar haar is vernoemd.

De presentatrice vindt het heel vervelend dat haar gewicht steevast ter sprake komt. "Het maakt me kwaad, want het is helemaal niet zo dat ik dun zijn wil promoten bij jonge meiden. Ik wil bewonderd worden om mijn kledingstijl, niet om mijn gewicht."