Lifestyle / Celebs
Celebs

Blake Lively krijgt eigen schoen

Het zijn gouden tijden voor actrice Blake Lively. Niet alleen speelt ze één van de hoofdrollen in de mateloos populaire serie Gossip Girl, ze is ook nog eens erg geliefd bij het modepubliek. De blondine wordt niet alleen geroemd vanwege haar acteerprestaties, ook haar gevoel voor mode maakt van Blake een stijlicoon. Door insiders in de entertainmentindustrie wordt ze de nieuwe Sarah Jessica Parker genoemd.

Blake is dikke maatjes met modekoningin Anna Wintour en wordt front row gespot bij de ene na de andere bekende fashionshow. Zo is ze een graag geziene gast bij de show van Chanel. Designers staan in de rij om de blonde schone te kleden met hun creaties. Ook schoenenkoning Christian Louboutin is helemaal weg van de actrice. De designer ontmoette de Gossip Girl-actrice tijdens een georganiseerde Vespa-tour in Parijs. De Fransman was zo onder de indruk van Blake's charme, dat hij een exclusief ontworpen paar schoenen naar haar vernoemde. De Gossip Girl-actrice is door het dolle heen en adoreert haar eigen paar hakken. "Hij is zo mooi, ik wil ze het liefst elke avond naast me op het kussen leggen." Nieuwsgierig naar hoe de schoen eruit ziet? Kijk dan hier naar het interview dat Blake onlangs gaf.

Momenteel speelt Blake Lively in de nieuwe afleveringen van het vierde seizoen van Gossip Girl. De actrice heeft ook net de film The Town afgerond, die werd geregisseerd door Ben Affleck.