Robert Pattinson is Kristens slaaf

Celebs door Redactie Ze.nl

Volgens vrienden behandelt actrice Kristen Stewart vriendlief Robert Pattinson meer als haar slaafje dan als haar vriendje. "Ze is dol op Rob, maar ook op haar honden," aldus een insider. "Ze behandelt hem soms alsof hij haar persoonlijke assistent is. Ze laat hem naar de winkel rennen om wijn of boodschappen te halen. Als hij haar op een filmset bezoekt, toont ze weinig tot geen interesse. Maar dat is wat Robert het liefst lijkt te hebben, iemand die hem behandelt alsof hij niet speciaal is."

Kristens liefje Robert kan sinds het grote succes van de Twilight-reeks niet meer veilig over straat. Overal waar hij komt staan hordes vrouwelijke fans hem op te wachten; iets waar hij niet altijd zo blij mee is. Volgens vrienden wordt de acteur doodsbang van alle vrouwelijke fans die hem bestormen en hem om de nek vliegen.

Kristen lijkt niet echt gek te zijn op haar lief. De actrice staat bekend om haar stoïcijnse gedrag, wat volgens vrienden alleen maar erger lijkt te worden. Volgens Kristen zelf is haar gedrag te wijten aan nervositeit. "Vroeger was ze veel aardiger, nu lijkt ze steeds meer in zichzelf te keren," aldus een vriendin.