Do's huwelijk miste magie

Celebs door Redactie Ze.nl

De zangeres - die eigenlijk Dominique Verhulst heet - was toch niet gelukkig in het drie jaar durende huwelijk met haar man Marc Verschoor. "We bleken toch niet de match te zijn die elkaar naar ongekende hoogte bracht, maar eerder een leuk stel met veel dezelfde hobby's,'' vertelt Do.

Achteraf gezien was ze iets te veel bezig met het geluk van haar echtgenoot. "Ik ben heel erg bezig geweest de ander blij te maken. Daarbij ben ik soms volledig aan mezelf voorbij gegaan. Ik ben wat dat betreft een enorme pleaser."

Op een gegeven moment begon het zichzelf wegcijferen z'n tol te eisen. "Het is funest als je geen energie meer uit je huwelijk genereert. De magie was weg." De twee leerden elkaar in 2002 kennen achter de schermen van muziekzender TMF.

Do is blij dat ze ervoor heeft gekozen om te gaan scheiden. "Ik ben blij dat ik het lef heb gehad om een punt te zetten achter een leven wat ik niet voor ogen had." Momenteel is de zangeres single en dat bevalt haar prima. "Het is een eitje om alleen te leven, want je hebt alleen jezelf om rekening mee te houden."

Ze blijft zeker weten voor de liefde openstaan. "Ik ben niet verbitterd of bang om gekwetst of teleurgesteld te worden. Als je me vraagt of ik voor de tweede keer zou trouwen: zeg nooit, nooit. Maar dan wel kleiner, misschien gewoon met z'n tweetjes, en zonder grote, witte jurk," aldus de zangeres in het tijdschrift.