Lifestyle / Celebs
Celebs

Katy Perry wil Britse worden

Later dit jaar stapt de zangeres in het huwelijksbootje. Om het reizen tussen haar thuisland Amerika en het Verenigd Koningkrijk makkelijker te maken wil Katy graag Brits burgerschap aanvragen. "Engeland heeft mij eigenlijk al geadopteerd, dus het aanvragen van de Britse nationaliteit is slechts een kwestie van tijd," vertelt de Amerikaanse aan de Britse krant The Sun.

Katy ziet haar bestaan in de UK al helemaal voor zich. "Ik wil graag een boerderij kopen, zodat onze toekomstige kinderen rond het huis kunnen rennen."
Een rol voor haar toekomstige man heeft de zangeres ook al toebedeeld. "Ik verwacht dat Russell de koeien gaat melken en de eieren van de kippen gaat verzamelen, terwijl ik de boederijwinkel run en taarten bak." Katy laat weten dat ze bloedserieus is. "Het lijkt misschien alsof ik een grapje maak, maar nu wonen we afwisselend in LA en Londen. Dat zijn nu niet de meest kindvriendelijke steden. In de toekomst zou een boerderij de ideale plek zijn om een frisse start te maken," aldus de zangeres.

Een mening over de Britse vrouwen heeft Katy al, zo onthulde de zangeres onlangs dat ze Engelse vrouwen het vunzigst vindt van allemaal. "Engelse ladies zijn het meest dirty in bed," vertelt ze. Tot deze conclusie komt Katy niet zomaar. In de onlangs verschenen biografie van verloofde Russell stonden pikante details over het seksuele gedrag van Engelse dames. Nu dat Katy ook Britse wordt, zou ze wat overnemen van het seksuele gedrag van haar toekomstige landgenoten? We durven te wedden dat Russell dat wel hoopt.