Lifestyle / Celebs
Celebs

Lindsay Lohan gooit het roer om

Deze week werd de actrice/zangeres gesignaleerd op weg naar haar reclasseringsambtenaar. Hoewel ze nog steeds meer kleding aan zou kunnen, oogde LiLo fris en fruitiger dan voorheen. Van de brakke en ongezond ogende Lindsay is weinig meer over.

LiLo geeft in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair toe zich eerder onverantwoordelijk te hebben gedragen. "Ik was jong en ik volgde de menigte." Verder geeft La Lohan toe dat ze verkeerd bezig was en zich inliet met rare lui. "Ze gingen alleen met me om voor de verkeerde redenen. Ze zeiden dat ze om me gaven, maar dat deden ze niet. Ze namen alleen maar en ik kreeg er weinig voor terug."

Lindsay is nu vastbesloten om terug te keren naar het punt waarop ze begon door te breken als succesvolle actrice. "Ik wil mijn carrière terug. Acteren is mijn passie als sinds mijn jeugd. Ik weet dat ik het kan en goed erin ben. Ik wil me er voor de volle honderd procent voor inzetten. Ik wil het respect terug wat ik kreeg toen ik goede films maakte. En als dat betekent dat ik de partyscene moet laten voor wat die is, dan so be it. Zo leuk is het namelijk ook niet."

Wij zijn heel nieuwsgierig naar Lindsays volgende project!