Dewi Pechler toch in Playboy

Celebs door Ze.nl

De shoot voor het mannenblad was al eerder dit jaar gedaan, maar helaas werd toen het materiaal van Dewi's computer gestolen waardoor de foto's vroegtijdig uitlekten. In eerste instantie werd toen besloten om de publicatie niet door te laten gaan, maar nu laat Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk in een persbericht weten dat mannelijk (en misschien ook vrouwelijk) Nederland alsnog van haar kan genieten.

"Het is treurig te constateren dat het politieonderzoek geen dader heeft opgeleverd en hiermee een uniek nieuw online concept - waarbij een naakte BN'er door het kopen van pixels onthuld zou worden - in rook opging," zegt Jan Heemskerk. "Maar eigenlijk waren we het er met z'n allen vrij snel over eens dat we Nederland deze prachtige shoot niet wilden onthouden. In komend nummer en online presenteren wij dan ook vol trots de foto's."

Dewi zegt zelf: "Ik ben erg blij dat Playboy toch heeft besloten mijn shoot te publiceren. En dat ook nog eens op de dag dat ik jarig ben!"

Om de lancering van de volledig vernieuwde website www.playboy.nl te vieren, is vanaf vandaag daar al het eerste exclusieve materiaal van Dewi - foto's én video's - gratis en eenvoudig in HD te bewonderen. Op de verjaardag van de zangeres, 9 september, zal zowel het nieuwste nummer van Playboy als Dewi's nieuwe single Sour geheel in stijl worden gepresenteerd in Club Panama in Amsterdam.