Ex-vrouw Jude Law sneed in zichzelf

Celebs door Redactie Ze.nl

Sadie Frost en Jude Law leerden elkaar in 1994 kennen tijdens de opnames van een film en stapten drie jaar later in het huwelijksbootje. Sadie raakte drie keer in verwachting en tijdens de zwangerschappen ging het mis. "Jude was vaak van huis en ik zat maar thuis op de bank, dikker te worden." Zo is te lezen op de site van de Daily Mail, die fragmenten uit het boek heeft gepubliceerd.

Na de geboorte van haar eerste kindje werd de actrice zo depressief dat ze zichzelf ging verminken. "Ik zag hoe mijn hand langzaam een schaar oppakte. Ik bleek in mezelf te hebben gesneden. Het bloed droop langs mijn arm, maar ik voelde geen paniek. Ik voelde me alleen maar leeg." Ook na de andere twee zwangerschappen werd Sadie depressief en het gedrag van haar man verergerde het alleen maar.

In 2003 ging het acteurskoppel uit elkaar. "Ik wist dat het voorbij was. Ik vroeg hem of hij van mij hield, maar hij hoefde niet te reageren. Ik wist al wat het antwoord zou zijn."

Jude was niet erg blij het de komst van het boek, dat volgende maand verschijnt, en hij mocht - na een rechtszaak - enkele gedeeltes uit het boek schrappen.