Scarlett Johansson hekelt rode loper

Celebs door Redactie Ze.nl

De actrice vertelt in een interview met het tijdschrift Cosmopolitan dat ze het wel leuk vindt om zich op te tutten voor de rode loper, maar dat ze zich erg ongemakkelijk voelt als ze er ook daadwerkelijk overheen moet lopen. Scarlett: "Ik krijg een droge mond en hartkloppingen, ik ben gewoon totaal in paniek! Ik liep eens naast John Travolta over de rode loper en hij was zo relaxed. Ik vroeg hem hoe hij dat deed en hij zei: 'In gedachten ben ik op Hawaii.'"

Normaal gesproken vertelt de blondine maar weinig over haar privéleven. Aan Cosmopolitan liet ze toch iets los: "Vroeger las ik interviews terug en dan herkende ik mezelf totaal niet meer. Zeker mijn liefdesleven is vaak verkeerd uitgelegd." Scarlett is al twee jaar gelukkig getrouwd met acteur Ryan Reynolds. "Hij is grappig. Iedereen is dol op zijn gevoel voor humor," vertelt ze over hem.

Ondanks dat de twee het nog steeds heel leuk hebben samen, is het niet altijd even makkelijk: "Ik denk dat het voor acteurs moeilijk is om wat voor relatie dan ook te hebben, omdat we zo wispelturig zijn. Het helpt ook niet dat je zoveel bij elkaar vandaan bent. Je moet echt energie in de relatie stoppen om het te laten slagen."