Liefdesleven Lady Gaga verloopt moeizaam

Celebs door Redactie Ze.nl

Lady Gaga was net weer begonnen met daten en zelfs met Luc op vakantie geweest naar Texas, toen ze erachter kwam dat vriendlief het nog niet uitgemaakt had met zijn vorige schatje.

Het Britse The Daily Mail meldt dat de zangeres het zaakje niet vertrouwde en zelf op onderzoek uit ging. Ze stuurde de dame in kwestie een sms met de vraag om duidelijkheid. Een vriend van Gaga vertelt in Grazia: "Luc's ex vertelde haar dat ze nog steeds samen zijn. Ze was zo van slag. Luc had Gaga beloofd dat hij haar goed zou behandelen en dat alle problemen voorbij waren."

Luc (32) en Lady Gaga (24) hadden vijf jaar geleden al een relatie, voor dat de zangeres zo ongekend populair en succesvol werd. De relatie liep stuk, doordat Gaga verslaafd raakte aan drugs.

De vriend: "Ze is net weer iets begonnen met Luc, en nu is ze bang dat ze hem weer gaat verliezen, omdat ze hem niet kan vertrouwen. Ze is ook overstuur omdat dit haar de 'andere vrouw' maakt. Gaga heeft een hele carrière voor zichzelf gebouwd, omdat ze moest bewijzen dat ze het kon. Maar in haar privéleven voelt ze zich een dwaas, omdat ze de man van wie ze houdt niet van haar alleen kan laten houden."

Je kunt blijkbaar toch niet alles hebben...