Moeder feliciteert Georgina via Twitter

Celebs door Redactie Ze.nl

Het Twitterbericht luidde: "Gefeliciteerd. Ben intens blij en gelukkig voor jou. Wordt vast een heel lief en mooi kindje. Kusjes van oma in spe." Georgina en haar moeder hingen niet meteen aan de telefoon toen duidelijk werd dat Georgina in verwachting is. Ze hebben al jaren geen contact met elkaar. 

"Ik hoop meer dan ooit op een verzoening. Ik verlang ernaar Georgina te steunen. En ik wil mijn kleinkind straks zo graag in mijn armen houden." An en Georgina besloten elkaar zes jaar geleden de 'ruimte' te geven. "Ik wil Georgina niet boos maken. Maar aan de andere kant denk ik dat dit een opening kan zijn. Misschien dat de zwangerschap haar verandert, waardoor ze milder naar de situatie gaat kijken. We hebben geen ruzie gehad toen, hoor," aldus An in De Telegraaf.

De reden waarom ze geen contact met elkaar hebben is volgens An dat Georgina niet tegen haar bemoeizucht kon. "Georgina en ik kibbelden af en toe. Zij ergerde zich aan mijn bemoeizucht, zag niet dat ik haar alleen maar wilde beschermen."

Toen de moeder van Georgina zelf zwanger was van Georgina woonde ze alleen in Den Haag. "Dat was een eenzame tijd. Na de bevalling heb ik zes weken bij mijn ouders in Limburg gelogeerd. Omdat het heerlijk was om in die kwetsbare dagen dicht bij mijn eigen ouders te zijn. Dan besef je hoe intens zij van je houden. Ik wil diezelfde geborgenheid aan Georgina en haar vriend Rob laten voelen."

Nu maar hopen dat Georgina reageert, via Twitter...