Lifestyle / Celebs
Celebs

Desperate Housewives-producer is tiran

Nicolette vertolkte jarenlang de rol van Edie Britt in de populaire vrouwenserie. Maandag stapte ze naar de rechter met een eis voor een schadevergoeding van 20 miljoen dollar. De blondine zegt te zijn geslagen door producer Marc, nadat ze een kritische vraag stelde over het script. Nicolette werd apart genomen door de bedenker van de serie en in haar gezicht geslagen. Even later bezocht Marc de blondine in haar trailer en bood zijn excuses aan.

De 46-jarige actrice vertelde over het incident op de zender ABC en dat viel bij de producer in het verkeerde keelgat. Desperate housewife Edie Britt werd uit de serie geschreven en Nicolette zat zonder baan. De 20 miljoen schadeclaim komt in de buurt van haar 'verloren' salaris en biedt troost voor de mishandeling. Haar advocaat liet weten: "Het is zeer zeldzaam dat een populair personage zonder verzoek van een acteur uit een tv-serie wordt geschreven."

Vijandige sfeer
Nicolette is niet de eerste die de klokken luidt. Ook Teri Hatcher, die de rol van de desperate housewife Susan Meyer vertolkt, gaf eerder aan dat Marcs gedrag niet door de beugel kan. De producer ging door het lint toen hij het hoorde. "Ik hoop dat Teri aangereden wordt en sterft," aldus de producer. Volgens Nicolette zorgt hij voor een vijandige sfeer op de set van Desperate Housewives.