WIN: Dermalogica-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Dermalogica houdt zich al jaren bezig met de huid en de nieuwste trends op het gebied van verzorging. Ze doen niet aan luxe verpakkingen en mooi ontworpen flesjes, maar willen producten maken die het beste voor onze huid zijn.

Er zijn zes verschillende kennismaking-kits: Normal/Dry, Dry, Normal/Oily, Oily, Sensitized en Body Therapy. Elke kit bevat producten om jouw huid het beste te verzorgen en haar alles te geven wat ze nodig heeft. De Skin Kit die wij weggeven, Body Therapy, bevat vier producten die je huidje lekker tot rust laten komen.

Wat zit erin?
De Conditioning Body Wash in een rijke parelachtige gel die je huid reinigt en zuivert, het bevat Saponaria: een van nature een schuimend ingrediënt. De Body Hydrating Cream is een rijke niet vette formule voor het hydrateren van het gehele lichaam. De Exfoliating Bodyscrub maakt de huid glad door vijgen, dadels en olijf. Lavendel, sinaasappel, sandelhout en rozemarijn stimuleren de zintuigen. Climat Control Lip Treatment beschermt de huid tegen uitdrogen, ontstekingen en kloofjes.


Ze.nl mag enkele pakketjes Skin Kit Body Therapie weggeven t.w.v. 39,50 euro. Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.