Lifestyle / Celebs
Celebs

Cast 'De Eetclub' bekendgemaakt

Deze topcast zal schitteren in de verfilming van het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort, die door Robert Jan Westdijk wordt geregisseerd. De film zal vanaf 25 november overal in Nederland te zien zijn.

De Eetclub vertelt het verhaal van Karen en Michel, begin dertigers, die met hun dochtertje verhuizen naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar. Karen ontdekt dat vooral Simon, de natuurlijke leider van de vriendenclub, met wie ze inmiddels een hartstochtelijke affaire heeft, meer weet dan hij prijsgeeft. Zelfs het politieonderzoek dreigt stuk te lopen op de geslotenheid van De Eetclub. Dan besluit Karen zelf de waarheid boven tafel te krijgen...

De bestseller De eetclub verscheen in 2004 bij Ambo | Anthos Uitgevers. Van het boek van Saskia Noort zijn inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht. Onlangs won De eetclub de Prix SNCF du Polar, de Franse publieksprijs voor het beste boek. 

Foto: SBS/Elvin Boer