Zwoele nazomer-filmtip: De Overgave

Media door Kimberly
Heb jij de Vijftig Tinten Grijs-boeken ook verslonden? Staat jouw boekenkast vol erotische romans en kijk je elke avond weer uit naar je leesmomentje? Voor alle erotische roman-fans is er nu de Nederlandse erotische film: De Overgave.

De Vijftig Tinten Grijs-boeken ging als warme broodjes over de toonbank, en ook de film is – ondanks dat hij nog niet eens uit is – nu al een succes. Ook hét Nederlandse antwoord op deze erotische roman-hype, De Overgave van Floor, was (en is) een groot succes in boekenland. Goed nieuws: ook dit boek was voer voor filmmakers en De Overgave zal dan ook binnenkort te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!
 

Het ondeugende, zinderende verhaal is perfect voor een zwoele zomeravond, en gaat over het opzoeken van grenzen in de liefde. De spannende beelden, zwoele muziek en sexy lingeriesetjes zorgen voor de nodige erotiek in deze romantische, eigentijdse Nederlandse film. Dus: zin om van de (bios)bank te glijden? Dan is De Overgave zeker een aanrader. 
 
 
Het verhaal
Eva (Sheena Tchai) is een eigenzinnige, jonge vrouw. Ze werkt in een café en haar droom is zangeres worden. Op een dag vraagt de beroemde acteur Tim (Rick Engelkes) of ze samen met hem de hoofdrol wil spelen in een film. Er is nog geen script, alleen het boek De Overgave Van Floor. Wil ze met hem kijken hoe ze samen de twee personages in het boek zouden kunnen gaan spelen? Dat is het begin van hun onstuimige relatie, waarbij ze steeds verder op zoek gaan naar hun eigen fantasie, verleiding en over hun grenzen gaan…
 
 
De rollen zijn deze keer weggelegd voor onder andere GTST-acteur Dave Mantel, Sheena Tchai, Divorce-actrice Carly Wijs, Rick Engelkes, Ellen ten Damme en – bloody hot – Dave Roelvink. Wil je alvast een glimp van De Overgave? Bekijk dan hier de trailer: 

 
De Overgave is vanaf 21 augustus 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Ga jij 'm zien?