Lifestyle / Celebs
Celebs

Courtney voorlopig zonder dochter

De moeder en zus van de overleden vader van Frances, Kurt Cobain, delen de voogdij over de tiener.  Waarom Courtney destijds de voogdij over haar dochter verloor is niet geheel duidelijk. De rockchick is natuurlijk niet vies van een beetje drugs en haar verslavingsverleden zal haar ook geen goed hebben gedaan, maar de reden is nooit bekend gemaakt. Vorig jaar werd ook bekend dat de zangeres enorme schulden zou hebben, en de erfenis van haar overleden man helemaal zou hebben opgemaakt.
 
Het contactverbod is door Frances zelf aangevraagd, nadat er sprake was geweest van huishoudelijk geweld. De dochter lijkt haar moeders levensstijl niet te kunnen waarderen en terecht! Courtney heeft zichzelf al jaren niet meer in de hand.

De rockchick is momenteel op tournee met haar band Hole en zal op 21 februari in Paradiso optreden. Helaas is dit geen garantie voor een lekker avondje uit. In 1995 stond de zangeres namelijk ook in Paradiso, maar haar optreden werd na een half uur letterlijk afgebroken. Courtney beklom het balkon en begon op haar fans in te slaan. Niet echt de juiste manier om je aanhang te bedanken voor hun komst. Mocht je nog zo'n kaartje hebben, dan mag je dit jaar gratis naar haar concert... als je nog durft tenminste.