Lifestyle / Celebs
Celebs

SBS loost mentalist Hayashi

Het contact tussen het meisje en mentalist Hayashi had, volgens de moeder van het meisje, een seksueel tintje. Eind vorig jaar diende de moeder een klacht in bij de commerciële zender. Toen SBS de mentalist om uitleg vroeg kreeg de zender een onbevredigend antwoord en besloot hem te lozen.

Hayashi liet in een reactie weten dat het contact met het meisje niet de oorzaak was van zijn vertrek bij SBS. "Ik heb er geen tijd voor. Ik ben bezig met een Brits programma," aldus de mentalist. Hij bevestigde wel dat hij contact heeft gehad met het meisje.

De nieuwe Uri Geller begint aanstaande vrijdag op de commerciële zender, om 20.30 uur. Dit derde seizoen wordt iets anders dan de vorige door de toevoeging van verschillende elementen. De kandidaten zullen eerst voor een jury verschijnen, voordat ze voor hun idool Uri Geller komen te staan. Patty Brard is ook dit jaar weer van de partij; samen met mentalistendiuo Rob & Emiel en theaterregisseur Michaël van Buuren, vormt zij de jury. De presentatie is dit jaar in handen van Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas.