Vrouw Tiger Woods belde minnares

Celebs door Redactie Ze.nl

Elin Nordegren wantrouwde haar man, Tiger Woods, al langer. Ook na een gesprek met zijn minnares Rachel Uchitel, waarin de affaire uiteraard nog ontkent werd, bleef Elin niet zeker van haar zaak. Toen het getrouwde koppel Thanksgiving vierde ontstond er een ruzie, omdat Elin niet langer alle geruchten kon negeren en Tiger ze hoogst waarschijnlijk steeds minder goed kon verdedigen. Om toch goed te kunnen slapen, je hebt je rust hard nodig als je er minstens twee vrouwen op na houdt, nam Tiger slaappillen.

Elin zag haar kans schoon toen haar man in een diepe slaap viel. Ze pakte zijn telefoon en zocht naar aanwijzingen. Niet heel netjes, maar door de uitkomst van het drama wel volkomen terecht natuurlijk. Tiger had zijn sporen slecht uitgewist. Een smsje van Rachel sprak boekdelen. Elin smste vanuit Tigers telefoon terug en deed zich voor als haar overspelige man. Toen Rachel uiteindelijk haar telefoon opnam en verwachtte haar liefje te horen, kon ze enkel "Oh, Fuck" uitbrengen voor ze Elin ophing.

Tiger werd vervolgens uit zijn (kunstmatige) slaap geschreeuwd door zijn vrouw. Zijn vrouw ging zo te keer dat hij wilde vluchten. De slaapmiddelen zorgden er alleen voor dat de golfer nog helemaal versuft was. Om dan bang de auto in te springen is niet echt slim... de auto tegen de boom was het gevolg. De rest van het verhaal is bekend!