Moeder Beyoncé wil scheiden

Celebs door Redactie Ze.nl

In oktober werd werd bekend dat de vader van Beyoncé mogelijk een andere vrouw bezwangerd had. De dame in kwestie beweerde dat voor de ogen van de rechter. Ze zou nu acht maanden in verwachting zijn. Mathew heeft nooit gereageerd op de beschuldigingen, maar gezien de aankomende scheiding en zijn roerige verleden zal er waarschijnlijk wel een kern van waarheid inzitten.

Papa Knowles staat bekend om zijn uitbundige leven. Uit rechtbankpapieren van een zaak dat toendertijd was aangespannen door één van de voormalige acts die Matthew onder zijn hoede had, blijkt dat hij in de jaren '90 ruim 32 miljoen dollar aan cocaïne en prostituees heeft uitgegeven.

Ook gaf hij tijdens de rechtszaak toe dat er al eerder huwelijksproblemen speelden: "Mijn vrouw Tina en ik hebben relatie- en huwelijksproblemen gehad. Ik ging vreemd in die tijd. Ik heb mezelf in 1992 laten behandelen om mijn huwelijk te redden. Ik gebruikte in mindere mate alcohol en drugs in die tijd. In 1998 werd ik voor de tweede keer behandeld, maar dit ging om seksuele zaken en een seksverslaving omdat ik na de eerste behandeling nog altijd vreemd ging."

Wordt ongetwijfeld vervolgd!