Els wint So You Think You Can Dance!

Celebs door Ze.nl

Alle fans van So You Think You Can Dance zaten gisteren aan de buis gekluisterd tijdens een zinderende finale van het populaire dansprogramma. Wie zou er toch met de hoofdprijs vandoor gaan? Els of Angelo: de doodgeverfde winnaars of toch Evelien of Michael: technisch sterke dansers, die beiden erg gegroeid waren tijdens het programma?

De vier dansers moesten zich tijdens de finale bewijzen in 3 koppeldansen, 1 solodans en 2 groepsdansen. De Belgische Evelien (23) viel dan wel als eerste af, de jury sprak met lovende woorden over haar: "Je was misschien niet de beste danser van de vier, maar je bent wel het meest gegroeid van allemaal. Jij hebt het meeste geleerd, en mag trots op jezelf zijn." Daarna was het de beurt aan Michael (22) om te vertrekken van het podium, maar niet voordat ook hij mooie woorden van de jury kreeg: "Wij vonden dat je in het begin te veel trucjes gebruikte, maar je bent een geweldige danser. En je vertrekt hier als een nóg betere danser. Bedankt voor alle mooie momenten. Je bent met recht een topdanser!"

Uiteindelijk moesten Els en hiphopdanser Angelo (de enige Nederlander van het stel) het tegen elkaar opnemen in een dansbattle. Els kreeg van zowel de jury als het publiek de meeste stemmen. Zij heeft hiermee een dansopleiding naar keuze in het buitenland, 20.000 euro en een optreden in de musical Hairspray gewonnen. De Belgische was totaal overrompeld door haar overwinning en kon enkel uitbrengen: "Dankjewel allemaal. Ik ben heel blij... ja sorry..."

Vinden jullie Els een terechte winnares of hadden jullie liever iemand anders zien winnen?