BNTM-modellen te dik!

Celebs door Redactie Ze.nl

Momenteel is er al veel ophef over te dunne modellen en al die kritiek op de zogenaamde te dikke meiden in het televisieprogramma viel bij de kijkers in het verkeerde keelgat. Ook Daphne Deckers en Bastiaan van Schaik worden gezien als de boosdoeners: aangezien ze het roerend eens waren met het kritiek dat de meiden kregen.

"We geven het ze alleen mee. Ze hoeven er niets mee te doen. Ze moeten zich alleen wel realiseren dat het dan moeilijker wordt om in de internationale top mee te draaien," aldus Bastiaan. Daphne had er ook nog wat over te zeggen: "Voor een gewone Nederlandse meid hebben al onze kandidaten een prima figuur. Maar Benelux Next Top Model is een oprecht programma waarin meisjes die fotomodel willen worden eerlijk te horen krijgen wat hen in de grote modesteden te wachten staat."

Couturier Paul Schulten had ook al zijn woordje klaar: "Ik mag dit misschien niet hardop zeggen. Maar dat doe ik lekker toch. Er worden belachelijke eisen aan die meisjes gesteld en ik heb vaak het idee dat het de mensen zijn die niet van vrouwen houden. Want als je van vrouwen houdt, doe je ze dit niet aan."