Linda wil eigen talkshow

Celebs door Redactie Ze.nl

RTL zou het ook wel een goed idee vinden volgens Linda: "Ze staan ervoor open, maar er is nog niets concreets." In het interview droomde de presentatrice er al helemaal op los: ze wilt het liefst een avondshow op zaterdag of zondag. Als alles doorgaat zou de show in 2010 op de beeldbuis te zien zijn.

Langere gesprekken met bijvoorbeeld Marco Borsato zouden erg belangrijk zijn in de talkshow. Linda is niet bang dat het een flop wordt: "Twintig jaar geleden ondernam ik mijn eerste poging tot een talkshow en je kan gerust zeggen dat het helemaal fout ging. Dat kwam omdat ik jong en onervaren was. Nu zou ik het denk ik veel beter kunnen."

Linda gaat binnenkort samenwonen met haar vriend Jeroen Rietbergen met wie ze al bijna twee jaar een relatie heeft. "Het S-woord is eruit ja! Ik vind het toch wel een behoorlijke stap, samenwonen. Maar eigenlijk is dat een beetje raar, want we waren al vijf, zes dagen in de week bij elkaar. Het is een kwestie van de huur opzeggen. Dat is nog niet gebeurd, maar het zit er wel aan te komen."