Pamela niet bankroet

Celebs door Redactie Ze.nl

Pamela zou de verschillende bouwbedrijven nog voor een miljoen dollar schuldig zijn, daarna volgden al snel de geruchten dat de rondborstige blondine bankroet zou zijn: "De berichten zijn krankzinnig, ik snap niet dat dit voor zoveel ophef heeft gezorgd in de media. Ik voel me wel gevleid dat zoveel mensen zich zorgen maken over mij," aldus Pam.

De actrice bevindt zich momenteel in een hevige strijd met de aannemers van de bouwbedrijven: "Ik heb miljoenen dollars aan de aannemers betaald voor de verbouwing van mijn huis, maar ik krijg nog steeds nieuwe nota's binnen. Mijn advocaat gaat uitzoeken of die rekeningen kloppen. Mocht dit niet zo zijn, dan betaal ik niet."

De blondine is niet helemaal blut, maar ze heeft betere tijden gekend op financieel gebied. Bij de belastingdienst is ook het een en ander fout gegaan: "Waarschijnlijk is er een fout gemaakt bij de berekening van de belasting. We zijn momenteel aan het uitzoeken hoeveel belasting er nog betaald moet worden. Desondanks zit ik niet in de financiële problemen. Ik wil iedereen bedanken die zorgen heeft geuit op basis van de geruchten."