Regilio Tuur gooit met jus

Celebs door Redactie Ze.nl

In dagblad De Pers vertelt het 22-jarige model, dat bekend werd door het programma Project Catwalk, dat Regilio opeens voor haar neus stond en het glas sap over haar kleding gooide. "Ik was sprakeloos," aldus Josh. "Regilio rende meteen weg."

Het incident vond plaats in Noordwijk tijdens de lancering van een glossy over powervrouwen. Josh denkt dat het kwam omdat Regilio in het openbaar niet meer samen gesignaleerd wil worden. Ze snapt echter niet waarom hij dan zo moet reageren: "Ik dacht: we gedogen elkaar. We zijn volwassen mensen, toch?"

Josh beëindigde afgelopen zomer na 3 jaar de relatie met de 41-jarige Regilio. Ze dacht dat hij prima met de breuk om kon gaan: "Dacht ik", zo benadrukt ze. "Ik heb mijn best gedaan om dit goed af te handelen, maar die actie van maandag gaat mij echt te ver."

Regilio Tuur kwam al een aantal keer in opspraak. Zo werd hij in 2003 veroordeeld tot een celstraf wegens mishandeling van zijn toenmalige vriendin Pieternel. Zijn ex Melissa deed daarna ook nog een keer aangifte van mishandeling.

Regilio lijkt het hazenpad te hebben gekozen: hij is deze week naar New York vertrokken om daar een carrière in de modewereld op te starten. Hij is niet van plan ooit terug te keren naar Nederland: "In New York ligt mijn toekomst. Jaren geleden heb ik al in New York gewoond en ik voel me echt een New Yorker," vertelt hij in Story.