Kanye biedt excuses aan

Celebs door Redactie Ze.nl

Kanye onderbrak zondag de zangeres terwijl zij haar allereerste award voor beste vrouwelijke video in handen nam. De rapper vond Taylor geen terechte winnares en schreeuwde in de microfoon dat Beyoncé had moeten winnen: "Beyoncé maakte een van de beste video's ooit!"

Kanye gaf al op zijn site aan spijt te hebben van het incident. Daarna verontschuldigde hij zich nog een keer in het televisieprogramma van Jay Leno. Taylors reactie: "Ik ben natuurlijk bereid hem te vergeven, maar ik heb alleen nog niets van hem gehoord. Als hij wat tegen me wil zeggen is hij welkom."

De zangeres liet ook weten hoe ze zich voelde op het podium: "Ik had eerst zoiets van, wow! Ik kan niet geloven dat ik gewonnen heb. Dit is geweldig, nu opletten en niet vallen. Ik kan nu eindelijk mijn fans bedanken, dit is zó cool!" Op dat moment kwam Kanye het podium opgestormd en verpeste haar moment: "Eerst vond ik het nog leuk was dat Kanye er ook was, ik bedacht me nog dat zijn haar leuk zat. Toen begon hij te praten.. Ouch. Blijkbaar kon ik mijn fans toch niet bedanken."

De zanger heeft veel kritiek gekregen van zijn collega-artiesten. Zelfs de Amerikaanse president Barack Obama had er wat over te zeggen: "Ik vond zijn actie erg ongepast. Hij is een jackass."