Patricia had seks met jong model

Celebs door Redactie Ze.nl

"Een paar weken na het hele gebeuren had ik een feestje in Engeland. Daar liepen schitterend mooie mannen rond. Uiteindelijk heb ik een heerlijke nacht beleefd met een prachtig fotomodel," vertelt Patricia in een interview met Grazia

"Er ging een wereld voor me open. Hij was 25 jaar en voor mij was het de ultieme therapie. Ik kreeg mijn eigenwaarde terug. Ik werd bewonderd. Er was iemand die zei: 'You're such a beautiful woman'."

De zangeres vond het een leuke ervaring, maar het was niet voor herhaling vatbaar: "De volgende dag kreeg ik nog sms'jes van die jongen, maar die heb ik niet beantwoord. Het was leeftijdsloos, naamloos. Het heeft verder helemaal niets betekend, maar wow!"

Wegkwijnen is tijdverspilling volgens mevrouw Paay, er loopt teveel leuks rond om stil te gaan zitten: "Vandaar dat ik tegen andere vrouwen zeg: Doe die hakken aan en wees vrouw. Jezus zeg, er zijn nog zoveel leuke mannen. Flirt een beetje met het leven."

Tijdens het huwelijk met Adam was Patricia verliefd geworden op een man, deze heeft nu weer contact met haar gezocht: "Hij schreef me een geweldige mail na de breuk met Adam. Ik zeg niet dat we samen een toekomst hebben, maar we zien elkaar wel. En dat is heel leuk."