Gitzwarte dag voor Marco

Celebs door Redactie Ze.nl

The Entertainment Group (TEG) heeft gisteren uitstel van betaling aangevraagd. "Zojuist is bekend gemaakt dat The Entertainment Group, het bedrijf waar ik vijftien jaar lang met heel veel liefde, inzet en passie heel hard voor heb gewerkt en waar ik tevens aandeelhouder van ben, tot mijn grote verdriet surseance van betaling heeft aangevraagd en mogelijk afstevent op een faillissement," schrijft Marco.

"De consequenties die dit feit zowel zakelijk als privé met zich meebrengen zijn voor mij op dit moment niet te overzien, met name ook omdat pas sinds enkele weken me meer duidelijk is geworden wat er allemaal aan de hand is, waardoor er voor mij een nieuwe werkelijkheid is ontstaan. Ik ben enorm aangeslagen, teleurgesteld en ontgoocheld."

De afgelopen weken heeft Marco er alles aan gedaan om het bedrijf te redden of om misschien een nieuwe doorstart te maken. Marco probeert er echt alles aan te doen om de situatie op te lossen: "Hoewel ik zelf niet verantwoordelijk ben voor de financiële problemen, en ik de gevolgen en verplichtingen van deze surseance van The Entertainment Group nog niet kan overzien, ben ik bereid alles te doen wat in mijn macht ligt om de schade en gevolgen te helpen beperken. Mijn medeleven gaat uit naar een ieder die getroffen wordt door deze omstandigheden!"

Ook wil hij vrienden, collega's en familieleden bedanken voor al hun medeleven: "Ik heb me door iedereen bijzonder gesterkt en gesteund gevoeld. Mijn publiek heeft laten weten onvoorwaardelijk achter me te staan, waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik wil jullie dan ook verzekeren dat hoewel ik aan het wankelen ben gebracht, ik hoe dan ook weer op zal staan!"