Ruzie Toppers en Geer om lied

Celebs door Redactie Ze.nl

Gerard Joling heeft nu een Nederlandse versie van Angel of the Night opgenomen, zonder dat met de Toppers overlegd te hebben. Gordon beweert dat Geer zelf naar schrijver/producer Edwin van de Hoevelaken is gegaan en om een vertaling gevraagd heeft. Geer stelt echter dat Van de Hoevelaken naar hem is gekomen met het idee. De Toppers hadden het origineel van het nummer ook uit willen brengen, maar door de dood van René Frogers vader is dat even uitgesteld.

Jeroen van der Boom is volgens Gordon nog het meest aangeslagen door de geniepige actie van Geer. Van de Hoevelaken is namelijk zijn eigen componist en producer en dan voelt zo'n geintje als dit natuurlijk als verraad. Goor vertelt dat hij Jeroen "hevig aangeslagen, diep teleurgesteld, half huilend en zeer boos" aan de telefoon had.

Wat er allemaal waar is van dit verhaal, is onduidelijk. Geer zegt zelf dat Jeroen het juist leuk vond dat hij met dezelfde producer aan de slag ging. Wel "ging het hem aan zijn hart" dat het juist dit liedje betrof. Maar contact zou Jeroen niet hebben gehad met Goor, dus het huilverhaal is volgens hem onzin.

De manager van Jeroen laat niks los over dit laatste.