Lifestyle / Celebs
Celebs

Xander is klaar met Wendy-verhaal

Dit vertelde de zanger aan maandblad LINDA. "Het is zeven jaar geleden dat wij zouden trouwen, ik ben inmiddels enorm veranderd."

Xander heeft natuurlijk nog steeds veel spijt van zijn misstap, maar zegt geen boeman te zijn: "Ik heb misschien iets fouts gedaan, maar ik ben geen foute man."

De verloofde van Xander, Sophie Steger, vertrouwt haar vriend volledig: "Ik ben totaal niet bang dat Xander vreemdgaat, ik denk er nooit aan. Het kan niet, het is onmogelijk. Wij hebben zoiets speciaals dat ik meteen zou voelen als er iets tussen ons in komt. Wij staan er bovendien nul-komma-nul voor open. Omdat het zo goed gaat tussen ons. Hij is mijn man, we zijn één," aldus de zwangere Sophie.

Het stel is van plan snel te trouwen, maar stelt het nog even uit, aangezien Sophie niet met een dikke buik voor het altaar wil staan. "Ik ben eind januari uitgerekend. En dan hopelijk volgend voorjaar de echte bruiloft, als ik weer in mijn jurk pas."

Het gaat een bescheiden bruiloft worden: "We willen het klein, persoonlijk, in onze eigen tuin. Waarom zou je in een kasteel trouwen waar je nog nooit bent geweest?" aldus Xander.

Of Wendy erbij zal zijn is nog maar de vraag: "Natuurlijk krijgt ze een uitnodiging, maar ik begrijp ook dat het onhandig is met Sem. We trouwen in ons huis en Wendy is hier normaal ook nooit als Sem er is."