Kim-Lian wacht op aanzoek

Celebs door Redactie Ze.nl

Jeroen Pfaff en zijn vrouw Marleen van der Loo, die in Footloose Kim-Lians collega is, zijn na jaren beloond voor het wachten op een kindje. Ze kregen Liene. Achter de schermen van Footloose gaat het leven gewoon door. De 28-jarige musicalster Kim-Lian grinnikt: "Geloof me, ik heb dat balletje al vaak opgegooid. Maar Daniel wil graag dat onze kinderen onze bruiloft bewust meemaken."

Acht maanden na de geboorte van dochter Ronja, afgelopen juni, is het duidelijk op wie het meisje lijkt. Kim: "Haar uiterlijk heeft ze van haar vader maar ze heeft mijn karakter! Laatst zat Ronja samen met het kindje van Marleen van der Loo en Jeroen Pfaff op de bank. Ze was heel enthousiast aan het spelen en wilde de kleine ineens vastgrijpen!"

Voor Kim is een ding zeker, bij Ronja zal het niet blijven. "Ik wil veel kinderen. Maar de volgende komt pas over een jaartje of twee. Voorlopig focus ik me weer op musicals." In de musical Footloose, die net in première gaat, speelt Kim een heuse domineesdochter die verliefd wordt op een stadsjongen, gespeeld door William Spaaij. Ze stelt vast: "Het zijn echt twee verschillende werelden die bij elkaar komen. Op de planken ben ik een puberend meisje, maar tussen de bedrijven door ga ik snel even naar de wieg en ben ik weer moeder. Een hele rare switch eigenlijk. Gelukkig krijg ik hulp van een nanny. Toch ben ik sinds de geboorte van Ronja niet echt veranderd. Natuurlijk ben ik soms bezorgd, maar ik voel me nog geen échte moeke."

Haar collega William, die naast Kim de hoofdrol in de musical speelt, vindt de twee baby's op de achtergrond wel best. Hij vertelt: "Ik kan erg goed met kinderen opschieten, wil later ook vader worden. Maar voorlopig is Footloose mijn baby, haha!" Kim voegt toe: "Vorige week was je erbij toen Ronja voor het eerst kroop." William: "Dat was wel een mooi moment ja."

Kim heeft het er maar druk mee. Naast het moederschap en Footloose presenteert ze ook nog eens de Nationale Kids TV bij Jetix én vond ze tijd om een nummer te schrijven voor rapduo Fouradi. Kim: "Het nummer heet Gemengde Gevoelens, dat ik heb ingezongen. Het gaat over een meisje dat verliefd is op twee jongens tegelijk. Of het autobiografisch is? Laten we zeggen dat ik me als puber genoeg heb gebrand, haha!"

Ook al speelt Kim in Footloose een puberend meisje, in werkelijkheid is de energieke musicalster een tikkeltje traditioneel. Al wegdromend zegt ze: "Ik zou graag door Daniel op zijn knieën worden gevraagd om te trouwen. Wat dat betreft ben ik vrij ouderwets." Ook weet ze al precies hoe haar droombruiloft eruit ziet. "We trouwen in het Zweedse Gotland, in mijn ogen het mooiste plekje op aarde. En als het even meezit wordt het een bruiloft in middeleeuwse stijl en geven we elkaar voor een oude ruïne ons ja-woord."