Was Terror Jaap ooit dun?!

Celebs door Redactie Ze.nl
Tijdens De Telegraafchat vertelt Jaap openhartig over zijn jeugd. Door de dood van zijn broer Bert, die als een voorbeeld voor hem was, is Jaap totaal veranderd. Van een sportieve jongen veranderde hij in een junkfood-verslaafde die niet op kon houden met eten. Toen zijn broer slachtoffer werd van een fataal verkeersongeluk probeerde hij al zijn verdriet weg te eten en werd hij dikker en dikker. 

Jaap bereikte al snel het gewicht van 180 kilo. ,,Ik voelde me afgewezen door de maatschappij. Hoewel ik de papieren had, werd ik nergens aangenomen. Alleen op basis van mijn gewicht. Dat maakte me verbitterd. Ik paste er gewoon niet in. Letterlijk en figuurlijk.'' Jaap zag de Gouden Kooi als de oplossing. Dat was de enige manier om aan geld te komen. In de maatschappij kon hij zijn draai niet vinden. 

'Terror Jaap' probeert af te vallen, maar blijft aan zijn imago denken. ,,Ik ben al teruggegaan van acht naar vier frikadellen per dag. Maar daar blijft het bij. Een slanke 'Terror Jaap' gaat niet werken.''