Les Mis verhuist naar Carré

Celebs door Redactie Ze.nl

Nurlaila, met wie Ze.nl eerder een uitgebreid interview had, vertelt: "Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar de kaartverkoop is nu zo gigantisch dat we maar liefst vijf weken verlengen in de hoofdstad. We verkassen op 17 januari, een dag voor mijn verjaardag."

De musicalster ziet wel verschillen tussen de huidige productie en die van negentien jaar geleden: "We staan meer op het podium. Carlo Boszhard is te zien als boer, als hij niet zijn sterrol speelt van herbergier Thénardier. En ook Jamai maakt deel uit van het ensemble, als hij niet Marius is. En als Fantine is gestorven ben ik, totdat zij terugkeert als geest, een schattig jongetje."

Dit is niet voor niets gedaan: "De schuld ligt bij de Fantine van toen: Patty LuPone. Die Amerikaanse vertoonde divagedrag. Zij ging shoppen als Fantine dood was, en kwam dan altijd op tijd terug voor de laatste scène. Tot die ene keer: Patty redde het niet en de musical kwam gigantisch in de problemen. Joop van den Ende nam maatregelen: zoiets wilde hij nooit meemaken..."