Lieke wint Cosmopolitan Award

Celebs door Redactie Ze.nl

Actrice Maryam Hassouni, die de award vorig jaar won, reikte de prijs aan Lieke uit. Ze legt de keuze van de lezeressen uit: "Lieke wist negatieve ervaringen uit haar liefdesleven om te zetten in iets positiefs. Daarmee is ze een voorbeeld voor iedereen."

Naast de prijs is Lieke ook gasthoofdredactrice voor de maand december. Voor haar extra leuk, omdat ze al vaker heeft laten weten zelf ook een tijdschrift te willen hebben. "Het was voor mij een hele mooie ervaring, ik vond het echt heel leuk. Via mijn zus Jetteke, die stylist is, weet ik al een beetje hoe het is om met tijdschriften te werken. Dus wie weet!"

Omdat Cosmopolitan vijf jaar bestaat, werd er nog een award uitgereikt: de Talent Award. Deze ging naar actrice Hanna Verboom, die er blij mee was: "Eigenlijk vind ik het veel leuker om deze award te winnen. Ik hoef geen stijlicoon te zijn en hiermee krijg ik echt waardering voor het werk dat ik doe. Maar als ik bijvoorbeeld een Gouden Kalf zou winnen, dan is mij dat natuurlijk meer waard. Het belangrijkst vind ik echter dat ik door mijn collega's gewaardeerd word."