Bridget voelde zich muts bij BNN

Celebs door Redactie Ze.nl
Herinneringen borrelden gisteravond weer omhoog bij de ex-presentatrice tijdens de Nationale BNN-test. De jongerenomroep vierde op deze manier haar 10-jarige bestaan op Nederland 3. BNN-fans en ex-presentatoren werden getest op hun BNN-kennis. De presentatie lag in handen van Patrick Lodiers en Sophie Hilbrand.

Bridget Maasland werkte bij de zender van 2002 tot 2005. Ze is trots dat de zender nog bestaat en zo'n succes heeft. "Bovendien is het een fijne gedachte dat het gedachtegoed van Bart de Graaff nog steeds voortleeft in BNN," vertelt ze in Metro. Bridget is blij dat ze er heeft mogen werken. Toen ze van TMF overstapte naar BNN kwam ze een beetje 'bleu' binnen. "Ik kreeg bij BNN toch het gevoel een beetje een muts te zijn, misschien was dat ook wel zo."

Ondanks dat waren de opnamen erg gezellig volgens de blondine. Er werd veel lol gemaakt. Toch zou ze niet terugwillen naar de zender omdat er een hele nieuwe lichting mensen werkt. "Het lijkt me echter wel leuk om met de mensen waarmee ik destijds werkte weer eens een programma te maken. Het was namelijk wel heel gezellig."