Krezip-zangeres is zwanger!

Celebs door Redactie Ze.nl

Het kindje is te verwachten in april. De Nederlandstalige radiozender Radio Dolfijn op Curaçao was er als de kippen bij. Dat was ook niet heel moeilijk want Krezip zit op dit moment op Curaçao voor een aantal concerten.

Een vrouw van Radio Dolfijn vertelt aan de Story: "Ongelooflijk! In Nederland weet niemand het. Maar Krezip was hier voor een aantal concerten en de zangeres had duidelijk een buikje. Een vriendin van mij heeft het haar op de man af gevraagd. Ja hoor, Jacqueline is 16 weken zwanger!"

Aan het einde van deze week zal de band aanstalte moeten maken om weer naar huis te komen want vrijdag worden de muzikanten bij Radio 538 verwacht. In het programma van Edwin Evers zullen zij hun nieuwe nummer Go To Sleep promoten.

Begin deze maand werd bekend dat Krezip binnenkort uit elkaar gaat. Het Nederlandse pop/rockbandje werkt al elf jaar samen en heeft vele hits op de markt gebracht, waaronder I Would Stay en Out Of My Bed. Jacqueline Govaert liet aan de Telegraaf weten dat de breuk niets te maken heeft met haar zwangerschap.

Op 13 november gaat de laatste toer van de band van start met een concert in Nijmegen. Op 27 juni vindt een afscheidsconcert plaats in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dus voor alle fans die nog één keer live van hun muziek willen genieten, be there!