Lifestyle / Celebs
Celebs

Gerard Joling bekritiseert Wendy

Het nieuwe programma van Wendy van Dijk Million Dollar Wedding, dat een kijkcijferkanon zou moeten worden, behaalt slechte kijkcijfers. Volgens Gerard Joling heeft Wendy dit aan haar zelf te wijten. De overstap van SBS naar RTL heeft haar niet goed gedaan. Het publiek zou het gevoel hebben dat Wendy alleen maar uit is op grotere successen vanwege het geld.

Ook vindt Gerard het kinderachtig hoe Wendy met het geheimhouden van haar nieuwe relatie met haar baas Erland Galjaard is omgegaan. Dat je verliefd wordt op een getrouwde man met twee kinderen en dat hij toevallig ook nog je baas is, kan iedereen overkomen, meent Gerard. Maar als je honderd keer zoenend gefotografeerd bent en dan nog ontkent, komt dat je niet ten goede. "Je kunt niet blijven liegen".

Echter is Gerard niet alleen maar negatief over Wendy en haar nieuwe programma. Hij vindt dat de opnames prachtig in elkaar zijn gezet en Mary Borsato een enorme positieve invloed heeft.

Ook Reinout Oerlemans kan het niet aanzien dat het programma nauwelijks aanslaat. Het programma is van zijn productiemaatschappij Eyeworks en hij voelt zich daarom erg betrokken. Reinout zal speciaal uit New York naar Nederland komen om te kijken wat er nog te doen valt.