Britney wil weer strak lichaam

Celebs door Redactie Ze.nl

Wel heeft ze hulp van een persoonlijk trainer en voedingsspecialist. Alles bij elkaar kost het haar maar liefst 14.000 euro per maand: voedingsspecialist a 6000 euro per maand, persoonlijke trainer (5000 euro per maand) en daarnaast geeft ze ook nog eens 2500 euro per maand uit aan een persoonlijke dansinstructeur.

Volgens de Britse krant The Daily Mail zou Britney erg geschrokken zijn van alle zwangerschapsgeruchten die eerder dit jaar de ronde deden, nadat foto's van haar waren verschenen met een opgezwollen buik.  Uiteindelijk was de popster het zat en besloot ze het roer om te gooien. De zangeres kwam veel aan tijdens haar twee zwangerschappen. Nadat ze bevallen was kreeg ze de kilo's er maar niet af. Toen ze vervolgens ook nog eens in een hevige scheidingsprocedure terecht kwam, ging het al niet beter.

Volgens een bron: 'Britney zorgt ervoor dat ze dagelijks niet meer dan 1400 kilocalorieën binnenkrijgt, ze heeft daarnaast haar eetgewoontes veranderd. Ze eet slechts twee derde van haar bord leeg en drinkt water in plaats van red bull.'

Dat ze daardoor weer wat strakker in haar vel zit, kun je goed zien op de foto's die genomen zijn tijdens een dagje strand in Mexico.