Lifestyle / Celebs
Celebs

Daphne op het matje bij RTL

Daphne Bunskoek was het vanaf het begin niet eens met het uitzenden van de beelden waarop te zien is dat Georgina Verbaan heftig aan het zoenen is met een onbekende man, terwijl ze al jaren een relatie heeft met Jort Kelder. Gezegd wordt dat het gaat om VPRO-presentator Pieter van der Wielen, met wie ze het programma Noorderlicht Nieuws presenteert. Bunskoek gaf dit achter de schermen al aan, maar vervolgens werd toch besloten de beelden te tonen.

En met deze uitspraken is RTL nou niet bepaald blij. Zowel de zender als de redactie van RTL Boulevard betreurt haar uitlatingen. Ook collega Albert Verlinde is het niet met haar eens. "Jort Kelder en Georgina hangen altijd als eerste aan de telefoon zodra er iets is gebeurd. We waren er zelfs bij toen ze scans van haar borsten liet maken, hoe persoonlijk wil je het hebben?", vroeg Verlinde aan Bunskoek.

De 34-jarige brunette gaat dinsdag in gesprek met RTL om een herhaling van dit incident te voorkomen. En aangezien het contract van Daphne binnenkort afloopt, zou het ook kunnen dat ze een andere richting inslaat, speculeerde Verlinde.

Vorige week werd al bekend dat Bunskoek in gesprek is met de VPRO over een nieuw te ontwikkelen programma.

Wat vind jij? Ben jij het eens met Daphne en vind jij ook dat het uitzenden van de beelden te ver ging of zie jij het meer als Albert Verlinde? Praat mee op het forum!