Ze.nl-tv: Sex and the City 2

Media door Redactie Ze.nl

Sex and the City is terug!
Ze hebben ons geleerd cosmopolitans te drinken, op Manolo Blahniks te lopen en héél goede seks te hebben... We hebben het natuurlijk over Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda; de vier hartsvriendinnen zijn terug op het witte doek! Afgelopen dinsdag ging de langverwachte film Sex and the City 2 in première in bioscoop Tuschinski te Amsterdam.

De film in het kort
Wat gebeurt er na het 'ja-woord'? Het leven van de meiden loopt op rolletjes, maar het zou niet Sex and the City zijn als er niet een paar verrassingen op de loer lagen... Deze keer in de vorm van een glamoureus, zonovergoten avontuur dat hen uit New York voert naar een van de meest luxe, exotische en levendige locaties, waar het feest altijd doorgaat en achter elke hoek een mysterie schuilt. Het is een ontsnapping die precies op het juiste moment komt voor de vier vriendinnen, die zichzelf zien belanden in -en zich verzetten tegen- de traditionele rollen van het huwelijk, het moederschap en nog veel meer.

Op de rode loper...
Onze eigen redactrice Lindsay was bij de première aanwezig. Ze heeft menig BN'er het cocktailjurkje van het lijf gevraagd en uiteraard de pumps kritisch gekeurd. Lindsay sprak onder andere met Froukje de Both, Irene Moors, Renate Verbaan, Sylvana Simons, Rossana Lima en Marijke Helwegen.

Bekijk het filmpje snel!