Yolanthe heeft spijt van pikant filmpje

Celebs door Ze.nl
In de bewuste scène is Yolanthe samen met een skaterjongen in het bos. Yolanthe draagt slechts een een bh en een string en staat sexy voorovergebogen. Op haar slipje prijken de woorden ‘doggy style’ en ze staat blijkbaar op het punt om seks te hebben met de skater. Hij heeft zijn broek namelijk op zijn enkels hangen.

De scène is een passage uit de Nederlandse speelfilm Turkse Chick uit 2006. Yolanthe was destijds 21 jaar. Nu, vijf jaar later, heeft ze spijt van haar rol. De scène is overal op internet terechtgekomen en daardoor uit zijn context gehaald. Het stukje beslaat namelijk maar een paar minuten van de hele film.

Yolanthe heeft gekeken of de scène van internet gehaald kan worden, maar dat ligt juridisch en praktisch ontzettend moeilijk. Het filmpje verspreidt zich - en nu helemaal - als een malle over het hele internet. Of het Yolanthe dus gaat lukken om zich los te maken van één van haar eerste rollen, is nog maar de vraag. Wat ons betreft was het in ieder geval niet zo slim om dit zo onder de aandacht te brengen...

Bekijk de bewuste scène op de site van De Telegraaf.