Lange Frans vs Rutger Castricum

Celebs door Redactie Ze.nl

”Zondag 27 maart is de eerste Frans & Friends in Jantjes Verjaardag, Amsterdam. Zet maar alvast in je agenda's want dat wordt een beuker!” twitterde Frans er dolenthousiast op los. De Powned-journalist was hier wat minder over te spreken en plaatste de volgende reactie: ”Je zal voor je centen godverdomme elke zondag in Jantjes Verjaardag moeten staan.”

De rapper snapte niks van zijn hatelijke tweet. ”Lieve Rutger, ik sta daar om een feestje te bouwen na mijn 'wekelijkse' radioshow. Niet om het geld, maar om muziek en gezelligheid," reageerde hij. "De entree is gratis en jij mag ook komen. Ik trakteer je graag op een biertje de 27ste. Want ik snap niet waarom jij zo'n hatende opmerking moet maken? Wat heb ik jou ooit misdaan dat je zomaar dit soort dingen zegt?”
Hij vervolgt: ”Jij staat toch ook 'dagelijks' met je roze microfoontje op het binnenhof mensen lastig te vallen? En als jij niet als een normaal mens kan doen tegen mij op twitter dan zullen we wel zien hoe je in het echt bent met je bek!”

Rutger zat helemaal niet te wachten op de uitnodiging van Frans, maar reageerde uiteraard wel even op het berichtje. ”Gevoelig snaartje? ik hoor er wel een rap in eigenlijk. 'wie, Rutger, ben jij, motherfocking jij!' ;) Goed weekend, lieve Frans!

De vriendin van Frans kon het weer niet laten en bemoeide zich er ook nog even mee. ”Ik begrijp inmiddels ook de zure tweet van een betreffend persoon, waarschijnlijk last van slapeloze nachten en sekstekort.”