Lifestyle / Celebs
Celebs

Nick en Simon gaan naar Amerika

Nick en Simon doen behoorlijk geheimzinnig over hun nieuwe project. Woensdagochtend waren ze te gast bij Koffietijd, toen het gesprek kwam op een eventuele internationale doorbraak. Simon gaf toe dat een reisje naar de VS op de planning staat, maar vertelde dat er nog weinig duidelijk was. Daarna leek Nick zich te verspreken: "Het is een divers land, dus het wordt een divers programma," zei hij. Inmiddels heeft Simon inderdaad bevestigd dat ze voor een televisieprogramma naar de States gaan, maar hij heeft verder niets losgelaten.

Het programma zal in ieder geval uitgezonden worden door de TROS, zo heeft een woordvoerder van de omroep bevestigd. Wat de mannen precies gaan ondernemen willen de TROS en het management van het Volendamse duo nog niet kwijt. Wel is bekend dat ze een week in Amerika zullen verblijven, en het programma zal in mei op de buis komen.

Het gerucht gaat dat het duo internationaal door zou willen breken, en dat zij in hun zoektocht naar succes gevolgd worden door een cameraploeg. Hoewel Nick en Simon nu Nederlandstalig zingen, hebben zij genoeg ervaring met Engelse nummers: "We zijn ooit Engelstalig begonnen," vertelde Simon. "We hebben zes jaar lang demo's opgestuurd, maar dat wilde nooit lukken. Nu zijn we Nederlandstalig lekker bezig, maar we vinden het leuk om af en toe op het Engels terug te grijpen."

Wat denken jullie, hebben Nick en Simon genoeg internationale allure om ook in het buitenland door te breken?