De top 5 celebrity nosejobs

Celebs door Esther
Beroemdheden en plastisch chirurgie gaan hand in hand. Een leuk, authentiek gezicht wordt na een beetje mediadruk al snel tot een standaard poppenhoofdje verbouwd. Wie hebben hun neus zoal laten ombouwen? Lees het hier! 
 
Ashlee Simpson

 
Ashlee Simpson, het zusje van Jessica Simpson, was geen klassieke schoonheid. Dat wil zeggen: ze zag er niet uit als het standaard barbiemeisje en dat maakte haar - in mijn ogen - juist zo leuk. Eindelijk een uniek gezicht tussen de celebrities. Maar toen opeens bleek het barbieproces ook bij Ashlee in gang gezet. In no time ging ze van donkerbruin naar blond en veranderde haar neus in een bescheiden, kaarsrecht potloodstreepje met bijbehorende opgevulde lippen.
 
Zelf had madame er niets op te zeggen: "Iedereen zegt het al, dus ik praat er gewoon niet over. Ik heb meer zoiets van, het zal wel." Alsof ze opeens zo wakker werd.
 
Ashley Tisdale
 
 
Zou het in de naam zitten? Ook deze Ashley heeft het een en ander aan zichzelf laten verbouwen en komt daar eerlijk voor uit. Zo vertelde ze dat ze voorafgaand aan de operatie erg zenuwachtig was en bijna niet kon slapen. Volgens Ashley is de reden van de operatie echter niet cosmetisch: "Toen ik opgroeide wist ik al dat ik een afwijkend neustussenschot had aan de rechterkant van mijn neus, waardoor ik moeilijk kon ademhalen." Wel fijn dat ze ook direct voor een perfect recht neusje hebben gezorgd.
 
Heidi Montag
 
 
Heidi Montag heeft zich in korte tijd opgewerkt tot de koningin der plastische chirurgie. Ze liet tien ingrepen uitvoeren op één dag. Dit zorgde ervoor dat de 23-jarige Heidi er nu uitziet als een vijftigplusser die wanhopig jong probeert te blijven.
 
Ze gooit haar ingrepen op haar onzekerheid. Ze is nooit tevreden geweest met zichzelf en heeft daarom deze upgrade laten uitvoeren. Eeuwig zonde!
 
Blake Lively

 
Ook Blake Lively kon de verleiding van de plastisch chirurgie niet weerstaan. De foto's tonen duidelijk aan dat de vorm van haar neus in de loop der jaren behoorlijk veranderd is. Ze heeft dit echter wel heel netjes geheim kunnen houden, want op internet is er bijna niets over te vinden. Zelfs geen reactie van haar kant waarin ze het ontkent of bevestigt!
 
Tyra Banks
 
 
Tyra 'I've been through stuff' Banks kan niet ontkennen dat ze 'through some plastic surgery' is geweest. De foto laat heel duidelijk zien dat er iets in haar gezicht gebeurd is wat zeer onwaarschijnlijk het resultaat van goede visagie zal zijn. Het gerucht gaat dat Tyra ook haar borsten heeft laten vergroten, maar dit ontkent ze stellig. Ze heeft zelfs in haar The Tyra Banks Show een deskundige laten overkomen die op televisie moest komen vaststellen dat haar borsten echt waren door eraan te voelen.