Eva Longoria klimt in stripteasepaal

Celebs door Redactie Ze.nl
Eva Longoria volgt striptease- en paaldanslessen. De actrice schijnt een natuurtalent te zijn. Zou Eduardo Cruz, de 25-jarige hunk waar Eva een relatie mee heeft, het ondeugendste in haar naar boven halen?
 
Eva is begonnen met paaldansen voor een pikante scène in Desperate Housewives. Dit is niet de eerste poging voor de 36-jarige actrice. In 2009 kreeg ze op Valentijnsdag een stripteasepaal cadeau van haar vriendin Carmen Electra. ?Ik bak er niets van?, vertelde Eva toen in Lopez Tonight, waarna ze vertelde hoe ze uit de paal viel toen ze haar ex wilde verleiden. Bekijk hieronder het filmpje voor Eva?s kunsten.
 


Gelukkig voor Eva boekt ze vooruitgang, want volgens haar trainer is ze ?op en top vrouwelijk? en 'beweegt ze als een sluwe panter'. Daar zal Eduardo vast erg blij mee zijn?

Mooi meegenomen is dat ze door deze sport ook nog in vorm blijft. Niet alleen Eva wil haar shape behouden. Andere celebs, zoals Teri Hatcher en Kate Hudson gingen haar voor en hangen ook regelmatig in een stripteasepaal. 
 
Binnenkort zal de Desperate Housewive ook in een andere, uitdagende rol te zien zijn: ze speelt samen met Kate del Castillo een lesbische scène in de comedy Without Men. ?De twee waren een tikkeltje nerveus en continue aan het giechelen?, liet de director weten.