David Beckham ontwerpt collectie voor H&M

Celebs door Redactie Ze.nl
David Beckham kan niet alleen tegen een balletje aantrappen: hij kan ook nog eens ondergoed ontwerpen. De voetballer gaat een langdurige samenwerking met modeketen H&M aan. Hij staat te trappelen om zijn collectie te lanceren!

De DAVID BECKHAM collectie zal gelanceerd worden op 2 februari 2012, vlak voor Valentijnsdag (cadeautje voor de boyfriend?). Ongeveer 1.800 winkels in veertig verschillende landen zullen Davids collectie gaan verkopen.
 
David is erg positief over wat hij heeft ontworpen. ?Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn team bezig geweest om de collectie te ontwikkelen en ik ben uitermate tevreden?, aldus de voetballer. ?Het laatste stukje van de puzzel was een retail partner die de visie en capaciteit heeft om deze producten wereldwijd te distribueren. In H&M hebben we de perfecte partner gevonden.?
 
De voetballer heeft er zin in en kan niet wachten tot zijn lijn in de winkels ligt. Met zijn collectie treedt hij in de voetsporen van zijn vrouw Victoria, die een succesvolle kledinglijn heeft. 

En het beste nieuws is nog: hij gaat zijn lijn zelf showen... "Al weet ik niet zeker of mijn moeder het zo leuk gaat vinden om alweer een billboard van mij in ondergoed te zien", aldus David. Nou, wij in ieder geval wel!