Carice doet 't rustiger aan

Celebs door Redactie Ze.nl
In een interview met Nu.nl vertelde ze dat ze behoefte heeft aan structuur en nu eens wil doen wat normale, gewone mensen doen. "Het is allemaal zo snel gegaan. Ik ben achtergeraakt op schema, ook op persoonlijk vlak. Ik wil even lekker zelf bepalen hoe mijn leven eruit ziet."

Carice heeft net opnames van haar nieuwste film Black Butterflies achter de rug. "Eigenlijk was ik tijdens de opnames een beetje aan het eind van mijn latijn, omdat ik net allerlei projecten had afgerond. Deze film heb ik voor mijn gevoel echt op mijn laatste krachten gedaan." Carice heeft de afgelopen tijd te kampen gehad met een rechtszaak tegen een stalker. Ook ging haar relatie met acteur Sebastian Koch, haar tegenspeler in de film Zwartboek, anderhalf jaar geleden over, na vier jaar. Daarnaast krijgt ze steeds, naar eigen zeggen, pittige rollen. "In iedere rol die ik speel leg ik natuurlijk iets van mezelf, maar het blijft wel een rol. Ik vind het fijn om het mezelf moeilijk te maken. Nu ben ik alleen wel even toe aan iets luchtigs."

De komende tijd is Carice nog wel te zien in de film Black Butterflies (vanaf 31 maart in de bioscoop) en ze heeft haar stem geleend aan een natuurdocumentaire van de BBC, Human Planet.