Me & my bobble ( WIN!)

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Zegt de bobble je niets? Shame on you, want dit hippe waterflesje is een ware hype. Het grote succes begon in Amerika en is inmiddels overgewaaid naar Europa. Ook Nederland is fan: je ziet het gecurvde flesje steeds vaker voorbij komen op straat, maar ook op populaire blogs en in glossy’s. Het lijkt wel of heel hip Nederland met een bobble rondloopt!

 
Ook de New Yorkse incrowd is gek op de bobble...


Waterfles = hype?!
'Maar hoe kan een simpel waterflesje zo’n hype worden?', hoor ik je denken. Dat  komt omdat het niet zomaar een waterflesje is...


  • Ten eerste ziet de bobble er erg fashionable uit. Hulde voor de ontwerper: de befaamde Karim Rashid. Het is niet zomaar een waterflesje, je kunt het bijna een accessoire noemen... Hij heeft dan ook al meerdere awards gewonnen. 
  • Daarnaast bevat de bobble een speciale filter dat kraanwater zuivert. De koolstof in het filter verwijdert chloor en bacteriën uit het drinkwater, waardoor je dus kwalitatief goed water drinkt met een zuivere smaak. De bobble maakt water dus nóg gezonder!
  • Maar er is meer: de bobble is óók nog eens lief voor het milieu en je portemonnee, want hij is herbruikbaar. Het plastic flesje is wel duizend keer (ongeveer zeven maanden) te gebruiken en de filter driehonderd keer (ongeveer twee maanden). Dat is toch veel beter dan een plastic flesje, dat je na een paar keer gebruiken weer weggooit?Totally hooked...
Ik heb mijn bobble nu zo’n twee weken in bezit en ik ben totally hooked. In het begin moest ik wel een beetje wennen aan de manier van drinken (een beetje moeizaam), maar wat blijkt: als je in het flesje knijpt is dat probleem opgelost! Ik neem hem overal mee naartoe: naar werk, naar de sportschool, naar bed... Het boeit me eigelijk niet dat de bobble hot and happening is, maar ik vind het gewoon een mooi, handig en goed product, dat lekker in de hand ligt. En het grootste pluspunt: ik drink meer water dan ooit tevoren!

Een complete bobble is voor € 11,95 verkrijgbaar bij verschillende trendy winkels in Nederland (waaronder de Bijenkorf) en via de website www.waterbobble.nl. Een losse filter kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de volgende vrolijke kleurtjes: groen, rood, blauw, magenta, zwart en geel.


Ze.nl mag 5 bobbles weggeven! Om kans te maken op het waterflesje moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 2 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.