Lifestyle / Winacties
Winacties

Win een reis met Vogue Eyewear

Vogue Eyewear, de makers van betaalbare brillen en zonnebrillen volgens de laatste mode, is fan van iedere vrouw die jong en hip van geest is en dit graag uitdraagt. Dat is niet alleen te zien aan de fashionable monturen die het merk verkoopt, maar ook aan de verbintenis met topmodel Kate Moss!

  


Kate is voor 2011 hét model van Vogue Eyewear. Kate heeft bovendien een eigen lijn op de markt gebracht onder het Vogue-imperium: Kate Select’s. Ook beslist de 37-jarige schone wie de winnaar wordt van de nieuwste wedstrijd die Vogue heeft georganiseerd.

Voor deze wedstrijd daagt Vogue Eyewear jou uit om je eigen stijl te laten zien. Dus als jij een rasechte fashionista bent, maar wél altijd je eigen twist geeft aan de nieuwste trends, is deze wedstrijd iets voor jou! De hoofdprijs is bovendien niet mis: Vogue Eyewear geeft reizen weg naar de favoriete plekken van Kate - denk bijvoorbeeld aan Sicilië, waar het topmodel vorig jaar in het geheim is getrouwd!

Denk jij dat jij dé fashionista bent waar Vogue Eyewear naar op zoek is? Ga dan snel naar de Facebook-pagina van Vogue en doe mee!